Festa Major

Participem a la Festa Major creant una banda on s’hi pot afegir qualsevol persona del poble que toqui algun instrument i som els encarregats de tocar els balls tradicionals del Banyut i el Porronaire el divendres al vespre. 

La música que sona el diumenge de Festa Major “La Socarrada” la van crear tres professores de l’Aula: la Maria Cabrerizo, en Joan Mas i l’Edgar Vilà i la interpreten els músics dels geganters.

 

concerts envelat

Col·laborem amb els concerts que organitza l’Ajuntament a l’Envelat cada dos anys. Aquí realitzem una petita mostra del que hem treballat fins al moment, ja sigui de forma individual o col·lectiva. D’aquesta manera, els/les alumnes de l’Aula tenen la oportunitat de viure una experiència musical professional i compartir escenari amb els artistes del moment.

 

cantada de nadales

Trobada familiar que organitza l’Aula el 24 de desembre per cantar nadales tradicionals amb acompanyament d’una petita orquestreta formada per professors, alumnes i les seves famílies. És una activitat oberta a tot el poble i hi pot participar tothom. Es tracta de fer una petita cercavila fent diferents parades dins el recorregut per acabar a una plaça on l’Agrupament Escolta organitza la popular Cagada del Tió.

audicions

Durant el curs realitzem dues setmanes d’audicions organitzades per quadrimestres. Son una mostra del que els alumnes han après de forma individual i col·lectiva i són obertes a tothom, d’aquesta manera, els/les alumnes poden gaudir i compartir els seus avenços amb la resta de companys/es i les seves famílies.

setmana cultural

La setmana cultural es celebra al mes d’abril, pels volts de Sant Jordi. És una setmana de col·laboració i intercanvi entre les entitats que convivim al Casal Cultural i la resta d’entitats del poble. S’atura l’activitat habitual de l’Aula per crear nous espais de descobriment i poder explorar diverses experiències de creació artística. 

concert de final de curs

És l’activitat culminant del curs, on participa tota l’Aula. Durant l’any es prepara aquest espectacle, on l’experiència col·lectiva i el procés de creació són les línies que defineixen el projecte.